27 квітня відбулась Експерт-сесія на тему: «Засоби підвищення інвестиційної привабливості міст в Україні»

27 квітня 2023 року члени Клубу Мерів мали можливість взяти участь у надзвичайно актуальній Експерт-сесії від дуже досвідчених спікерів – представників RebuildingUkraine Agency і CMS McKENNA.

 

Цінність наших партнерів – Rebuilding Ukraine Agencyполягає у тому, що вони об’єднують експертність та експертизу міжнародних компаній та фінансових експертів, зацікавлених у допомозі України з відбудови та реалізації проєктів.

 

Тож, протягом Експерт-сесії були висвітлені напрямки та інструменти допомоги у відбудові України, які були сформульовані базуючись на щоденному спілкуванні фахівців з іноземними партнерами.

Представник CMS McKENNA, в свою чергу, поділився досвідом залучення інвестицій від міжнародних фінансових установ, таких як наприклад ЄБРР,

а також фактичними кроками, необхідними від муніципальної влади для залучення фінансування

Завершилась Експерт-сесія вже традиційно відкритим діалогом, в якому учасники ставили спікерам питання, для того щоб розширити тему, або дізнатись специфічні деталі стосовно певної громади.

 

Нагадуємо, що участь у заході та повний доступ до матеріалів експерт-сесій і відеозаписів є тільки у членів Клубу Мерів – голів міст та громад, а також їхніх команд.

Якщо Ви є головою міста чи громади, але ще не є членом Клубу Мерів – перейдіть за посиланням та зареєструйтесь

 

Попередня
18.04.2023
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У МІЖНАРОЖНОМУ ЗАХОДІ З ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ
Наступна
26.04.2023
26 квітня 2023 року у Римі відбулася двостороння Італійсько-Українська конференція з відновлення України